natuurzuivere aromatherapie behandelingen en producten… energie uit de natuur…

Pedicure en Beautysalon Calendula

Pedicure Millingen aan de Rijn
+31645750453 info@voetenbeauty.nl Bel voor een afspraak of info of stuur een mail. Als ik niet opneem, dan ben ik aan het werk, spreek dan uw boodschap in.
Millingen aan de Rijn
Pedicure speciale doelgroepen Heeft u schroom of angst om uw voeten vakkundig te laten verzorgen, om welke reden dan ook? U kunt vrijblijvend een gratis intake gesprek bij ons doen, zodat uw voetproblemen in kaart worden gebracht en u de juiste adviezen krijgt voor een eventuele gepaste behandeling en voor de verzorging thuis. Mocht u na het intake gesprek besluiten om een voetbehandeling te ondergaan, dan kunt u daar ter plaatse een afspraak voor maken. Een intakegesprek duurt ongeveer een kwartier tot een half uur, afhankelijk van uw voetconditie. Pedicure en Beautysalon Calendula biedt u deze service omdat bekend is dat vele mensen best wel hun voeten vakkundig zouden willen laten verzorgen, maar denken dat hun voetklachten te ernstig zijn en zich misschien al jaren schamen voor hun voeten, dit komt vaak voor! Wij nodigen deze mensen dan ook van harte uit "de stoute schoenen" aan te trekken voor een gratis intake met het doel uw voeten te laten behandelen. Voor mensen met moeilijke risicovoeten zoals diabetes mellitus, reumatische aandoeningen, oudere probleemvoeten, verwaarloosde voeten, spastische voeten staat de praktijk ook open. De pedicure heeft de bekwaamheid risicovoeten behaald. Overgewicht en lichamelijke beperkingen Er zijn tegenwoordig veel mensen met overgewicht en lichamelijke beperkingen die het moeilijk vinden om zich te melden bij de pedicure, terwijl deze mensen juist vaak extra behoefte hebben aan een goede voetverzorging. Door het hoge gewicht en de beperkingen hebben de voeten vaak meer te lijden en
men kan zelf vaak moeilijk de voeten verzorgen en blijft met pijn rondlopen, waardoor de klachten alleen maar verergeren. Ook heeft men vaak de indruk dat men bij de pedicure niet in de stoel past, dit soort problemen en gedachten hierover werpt dan weer drempels op om een afspraak te maken. Wij hebben rekening gehouden met deze cliënten. Bij ons zijn de deuren extra breed (93 cm i.p.v. 83 cm) en ook extra hoog, het toilet zeer ruim en er zijn voldoende mogelijkheden om goed te zitten en behandeld te worden, ook als u zwaarder bent dan gemiddeld.                                  Rolstoel en rollator Bent u slecht ter been en afhankelijk van rolstoel en rollator, ook dan is de praktijk goed toegankelijk omdat hij zich op de begane grond bevindt. Mocht het onmogelijk zijn om in de behandelstoel plaats te nemen, dan is het mogelijk om in uw rolstoel behandeld te worden. In dat geval wordt de beensteun gebruikt, zodat uw voeten perfect verzorgd kunnen worden. Onze toiletruimte is ook toegankelijk met een rollator en rolstoel, qua breedte past dit goed. U kunt dus, eventueel met een begeleider, rustig een afspraak maken in onze praktijk. Tussen de behandelingen nemen wij ruim de tijd.
natuurzuivere aromatherapie behandelingen en producten… energie uit de natuur…

Pedicure en Beautysalon Calendula

+31645750453 info@voetenbeauty.nl Bel voor een afspraak of info of stuur een mail. Als ik niet opneem, dan ben ik aan het werk, spreek dan uw boodschap in.
Millingen aan de Rijn
Pedicure speciale doelgroepen Heeft u schroom of angst om uw voeten vakkundig te laten verzorgen, om welke reden dan ook? U kunt vrijblijvend een gratis intake gesprek bij ons doen, zodat uw voetproblemen in kaart worden gebracht en u de juiste adviezen krijgt voor een eventuele gepaste behandeling en voor de verzorging thuis. Mocht u na het intake gesprek besluiten om een voetbehandeling te ondergaan, dan kunt u daar ter plaatse een afspraak voor maken. Een intakegesprek duurt ongeveer een kwartier tot een half uur, afhankelijk van uw voetconditie. Pedicure en Beautysalon Calendula biedt u deze service omdat bekend is dat vele mensen best wel hun voeten vakkundig zouden willen laten verzorgen, maar denken dat hun voetklachten te ernstig zijn en zich misschien al jaren schamen voor hun voeten, dit komt vaak voor! Wij nodigen deze mensen dan ook van harte uit "de stoute schoenen" aan te trekken voor een gratis intake met het doel uw voeten te laten behandelen. Voor mensen met moeilijke risicovoeten zoals diabetes mellitus, reumatische aandoeningen, oudere probleemvoeten, verwaarloosde voeten, spastische voeten staat de praktijk ook open. De pedicure heeft de bekwaamheid risicovoeten behaald. Overgewicht en lichamelijke beperkingen Er zijn tegenwoordig veel mensen met overgewicht en lichamelijke beperkingen die het moeilijk vinden om zich te melden bij de pedicure, terwijl deze mensen juist vaak extra behoefte hebben aan een goede voetverzorging. Door het hoge gewicht en de beperkingen hebben de voeten vaak meer te lijden en men kan zelf vaak moeilijk de voeten verzorgen en blijft met pijn rondlopen, waardoor de klachten alleen maar verergeren. Ook heeft men vaak de indruk dat men bij de pedicure niet in de stoel past, dit soort problemen en gedachten hierover werpt dan weer drempels op om een afspraak te maken. Wij hebben rekening gehouden met deze cliënten. Bij ons zijn de deuren extra breed (93 cm i.p.v. 83 cm) en ook extra hoog, het toilet zeer ruim en er zijn voldoende mogelijkheden om goed te zitten en behandeld te worden, ook als u zwaarder bent dan gemiddeld.                                  Rolstoel en rollator Bent u slecht ter been en afhankelijk van rolstoel en rollator, ook dan is de praktijk goed toegankelijk omdat hij zich op de begane grond bevindt. Mocht het onmogelijk zijn om in de behandelstoel plaats te nemen, dan is het mogelijk om in uw rolstoel behandeld te worden. In dat geval wordt de beensteun gebruikt, zodat uw voeten perfect verzorgd kunnen worden. Onze toiletruimte is ook toegankelijk met een rollator en rolstoel, qua breedte past dit goed. U kunt dus, eventueel met een begeleider, rustig een afspraak maken in onze praktijk. Tussen de behandelingen nemen wij ruim de tijd.